ТЕКСТ ЗА ПРЕВОД

Здраво José Moleiro,

Ве контактирам по препорака на Влатко Стефаноски, основачот на порталот ENauka.mk – www.enauka.mk од Македонија.
Направивме нов вирален портал ViralBox – www.viralbox.mk и сакаме порталот да стнае дел од Вашата мрежа на портали за огласување.

Во прилог ви испраќам кратко инфо за порталот и Google Аналитика.
Viralbox.mk е портал на кој се пласира квалитетна вирална содржина од следните категории: Здравје, Мистерии, Живот, Наука, Технологија и др.

Viralbox.mk започна со работа на 1-ви Март 2016 година како бета верзија и покажа одлични статистики на посетеност во период од 15 дена: 01.03 – 10.03 2016 и 01.04 – 04.04 2016 година.

Viralbox.mk моментално е фокусиран на Македонската интернет сцена, но има за цел во наредните неколку месеци да пласира и англиска верзија на светската интернет сцена – en.viralbox.mk
Доколку сте заинтересирани да viralbox.mk да стане дел од Вашата мрежа на портали за огласување во Македонија ги прифаќаме истите услови што ги понудивте имавте понудено на enauka.mk , а финансиите за огласување може да ги испратите пајпал сметката на Горјан – личноста на кој и ги испративте финансиите за enauka.mk.
Со Почит,
Бобан Алексовски

Owener/CEO – www.viralbox.mk

ПРЕВОД ОД САЊА

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com